Fethiyespor ve Belediyespor store hizmete açıldı

Fethiyespor ve Lokman Hekim Fethiye Belediyespor takımlarının lisanslı ürünlerinin satılacağı mağaza hizmete tekrar açıldı. Daha önce açıldıktan sonra faaliyet gösteren, belli bir süreden sonra kapanan store tekrar Fethiyespor ve Belediyespor lisanslı ürünlerinin satış noktası olacak.

Açılış töreninde ilk konuşmayı Lokman Hekim Esnaf Hastanesi adına İsmail Başoğlu yaptı. Başoğlu, “Fethiye’mizin takımları Fethiyespor ve Lokman Hekim Belediyespor takımlarımızın mağaza açılışında bir aradayız. Takımımızın sponsoru olmaktan onu duyuyoruz. Tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Mağazamız tüm Fethiye’ye hayırlı olsun” dedi.

“Burayı tekrar canlandırdık”
Fethiyespor Kulübü Başkanı  Esat Bakırcı ise, “Burası Fethiyespor mağazasıydı. 1,5 senedir faaliyetimizi durdurduk çünkü vaktimiz yoktu. Sağ olsun Belediye Başkanımız Alim Karaca ve Lokman Hekim Esnaf Hastanesi önderlik yaptı. Burayı tekrar canlandırdık. Hepimize hayırlı olsun.” İfadelerini kullandı.

“Taraftarımızın ilgisini bekliyoruz”
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başkanı İzzet Durak da, “Birkaç sene önce Fethiyespor için açılmış olan mağaza uzun zamandır kapalıydı. Ana sponsorumuz Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nin katkılarıyla Fethiyespor ve Lokman Hekim Fethiye Belediyespor takımlarımızın mağazası tekrar açıldı. Taraftarlarımızın ilgi göstermesini umut ediyoruz. Hepimize hayırlı olsun” diye konuştu.

“Fethiye’ye hayırlı olsun”
Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise, “Fethiye ilkleri başarmaya devam ediyor. Bir zamanlar Fenerbahçe’yi yenip tarih yazan Fethiyespor yönetimindeki arkadaşlarımız da burada bizlerle. Tarihte ilk defa Süper Lige çıkan takımın yönetimi burada. Üstün başarılarından dolayı hepsine teşekkür ederim. Göreve geldiğimiz günden beri maalesef bazı grupların saldırısına uğruyoruz. Bazı arkadaşlar Fethiye’nin birlik ve beraberliğinden rahatsızlar. Yaptığımız bütün çalışmalarda oda başkanlarımızla, dernek başkanlarımızla bir ve bütün olduk. Biz Fethiye’ye hizmet için gelen insanlar olarak birlik içinde yürümeye kararlıyız. Ama bazı karanlık odaklar farklı gazetelerde ve web sayfalarında bizimle ilgili yalan haberler yapmaya devam ediyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar bölgemize hizmet etmeye devam edeceğiz ve başarılı olacağız. Bizler devletimiz ve kaptanımızla birlikte, kaptanımızı biliyorsunuz Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Fethiye’nin geleceğini hazırlamaya kararlıyız. Birlik ve beraberlik örneği gösteren başkanımıza teşekkür ediyor ve tüm Fethiye halkına sesleniyorum; ‘Yönetim kurulu üyeleri göreve geldiğimizde futbol takımının nasıl bir borç içinde olduğunu biliyorlar. Şimdi o buhranlı dönemler bitti ve takımlarımız zirvede. Basketbolda yarın Anadolu Efes’i yenerek yine tarih yazmak istiyoruz. Fethiye’de yaşayan tüm yurttaşlarımızdan takımlarımıza destek olmalarını diliyorum. Mağazamız Fethiye’mize hayırlı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından mağazanın kurdele kesimi gerçekleştirildi.