Cumhuriyet Bayramı Kutlandı

Cumhuriyetin 97. Yılı etkinlikleri kapsamında Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde, Fethiye Kaymakamlığı tarafından düzenlenen tebriklerin kabulü programı gerçekleştirildi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı olması nedeniyle düzenlenen, Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat’ın ev sahipliği yaptığı programa, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca,  Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli ve meclis üyesi Metin Sevinç de katıldı. Programda sahneye çıkan Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Garnizon Komutanı Per. Binbaşı Sedat Karabay, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Cumhuriyet Başsavcısı Kurtca Eker, katılım sağlayan diğer kurum amirleriyle bayramlaştı. Öğrencilerin okuduğu Cumhuriyet şiirleri ve Kaymakam Fırat’ın gerçekleştirdiği konuşmanın ardından program son buldu.