FETHİYE BELEDİYESPOR İLE LOKMAN HEKİM ESNAF HASTANESİ ELELE

Geçen sezon Türkiye Basketbol Ligi’nde çok başarılı bir performans gösteren, ancak Süper Lig kapısından dönen Fethiye Belediyespor basketbol takımının bu sezonki isim sponsoru yine Lokman Hekim Esnaf Hastanesi oldu. Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, Fethiye Belediyespor Basketbol Takımı’na 1 milyon TL nakdi maddi destek ile ayrıca sağlık ve tedavi desteği sağlayacak.

İmza törenine Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Fethiye Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu, Başhekim Dr. Öztürk Günal, Fethiye Belediyespor Başkanı İzzet Durak, II. Başkan Miraç Efe Doğan ve Genel Sekreter Yavuz Topateş katıldılar.

Törende kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alim Karaca; “Basketbol takımımızın kuruluşundan bugüne kadar her aşamda destek olan Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nin değerli yöneticilerine teşekkür etmek istiyorum. Geçen yıl uzun süre liderdik. Harika bir sezon geçirdik. Pandemi döneminde tüm dünyada ekonomik krizler var. Fethiye’nin takımına bu zorlu günlerde sahip çıkan Esnaf Hastanesi’ne sonsuz teşekkür ediyorum. Fethiye Belediyespor yönetimi, sporcusu, teknik heyeti ve seyircisi ile bu sene averajla değil, açık ara şampiyon olmak istiyoruz. Tarih yazmak istiyoruz. Tüm büyük kulüpleri ve seyircilerini Fethiye’de ağırlamak istiyoruz. Fethiye’mizin iki önemli değeri olan Fethiye Belediyespor ile Lokman Hekim Esnaf Hastanesini yine elele görmekten dolayı çok mutluyuz. Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nin ilçemizde spora verdiği desteğin her sene devam etmesinden ve üst noktalara çıkmasından son derece mutluyum. Şehrimizdeki diğer meslek odalarını ve sivil toplum kuruluşlarını da aynı şekilde imkanları ölçüsünde Belediyespor’a ve Fethiyespor’a destek olmaya davet ediyorum. Bu sponsorluk sözleşmesi, sadece bir sportif anlaşma değildir. Ekmeğini Fethiye’de kazanan insanların şehrin geleceği için omuz omuza vermeleridir. İnşallah bu duygu ve düşünceleri şehrimizdeki diğer kurum ve kuruluşlarımız da hissederler. Bu şehir turizmde, tarımda, sanatta, sporda bir yerlere gelecekse, bunun için Fethiye’de yaşayan herkesin destek olması gerekiyor. Bu bilinçle takımımıza sahip çıkan Lokman Hekim Esnaf Hastanesi yönetimine tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Fethiye Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ile Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Başoğlu ise “Ekonomik bakımdan zor günler yaşıyor olmamıza rağmen Fethiye Belediyespor’a bu sene de ana sponsor olmaya karar verdik. Fethiyespor’a destek olduğumuz gibi Belediyespor’a da destek oluyoruz. Basketbolda da Fethiyelilerin yüzünü inşallah hep birlikte güldüreceğiz” dedi.

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başkanı İzzet Durak; “Spor kulüpleri için sponsorların önemi önemi bir değil, beş kat arttı. Kulüplerin tek başlarına ayakta durabilmeleri bu süreçte çok zor. Yıllardan beri Lokman Hekim Belediyespor’un spora verdiği destek gerçekten takdire şayandır. Fethiye Belediyespor basketbol takımı bu sezon da Esnaf Hastanesi ile güçbirliği yapacak. Geçtiğimiz sezon basketbol takımımıza Belediyemiz ile birlikte en büyük maddi desteği hastanemiz sunmuştu. İlçemizden ekmeğini kazanan herkesin takımımıza maddi manevi destek olmasını gerektiğine inanıyorum. Daha önce detaylı biçimde kamuoyu ile paylaştığımız gibi, Kulübü ciddi bir borç ile devraldık. Şu an itibarıyle borç miktarını önemli ölçüde düşürmüş durumdayız. Kurmakta olduğumuz kadronun maliyeti ile geçen sezonki takımın maliyeti arasında büyük bir fark bulunmuyor. Bu sezon da yaratacağımız sinerji ile yine önemli başarılara imza atmayı hedefliyoruz. Bunun için de şehrin her şekilde desteğini bekliyoruz. Fethiye Belediyespor basketbol takımının maddi ve manevi olarak her zaman yanında olan Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nin bu davranışının örnek olmasını diliyoruz. Bu arada “Taraftar Kartlarımız” hazırlandı. Fethiyeli sporseverleri bu kartlardan almaya ve Kulübümüze sahip çıkmaya davet ediyorum.” dedi.

Fethiye Esnaf Odası Başkanı Mehmet Soydemir ise, “Lokman Hekim Esnaf Hastanesi gerçek bir sorumluluk anlayışıyla Belediyespor’a destek vermektedir. Geçen sene de destek vermiştik ve önemli başarılar elde etmiştik. Sponsorluk sözleşmemiz her iki tarafa da ama özellikle Fethiye’mize hayırlı olsun” diye konuştu.

Lokman Hekim Esnaf Hastanesi Başhekimi Dr. Öztürk Günal açıklamasında, “Hastanemiz her zaman sağlığın, sporun ve sporcunun yanında olmuştur. İlçemizin başarılı basketbol takımına bu yıl da destek olmaktan dolayı gururluyuz. 2020-2021 sezonunda takımımıza başarılar diliyoruz. Fethiye Belediyespor basketbol takımı, şehrimizin yükselen bir değeri, Fethiye’nin adını duyuran markalarımızdan bir tanesidir. Fethiye Belediyespor basketbol takımını Süper Lig’de görmek istiyoruz.” şeklinde ifadeler kullandı.

Geçtiğimiz sezon çok başarılı bir grafik gösteren, ancak liglerin yarıda kalmasından dolayı Süper Lig kapısından dönen Fethiye Belediyespor’a 2020 – 2021 sezonunda Lokman Hekim Esnaf Hastanesi 1 milyon TL nakdi maddi destek ile ayrıca sağlık ve tedavi desteği sağlayacak. Yapılan anlaşma gereğince, basketbol takımı, sağlık hizmetlerini bir yıl boyunca Lokman Hekim Esnaf Hastanesi’nden ücretsiz olarak karşılayacak. Yapılan sponsorluk sözleşmesiyle Lokman Hekim Esnaf Hastanesi, Fethiye Belediyespor basketbol takımının her türlü sağlık tedavisi, ambulans, cankurtaran hizmetleri ile tüm sağlık kontrollerini de üstlendi. Söz konusu anlaşma, 2020 – 2021 sezonu boyunca geçerli olacak ve Fethiye Belediyespor basketbol takımı, bu sene de geçen sene olduğu gibi “Lokman Hekim Fethiye Belediyespor” adıyla mücadele edecek.