Karaca, Kaymakam Fırat’ı ziyaret etti

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca beraberinde Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli ile birlikte Fethiye Kaymakamlığı görevine atanan Eyüp Fırat’a ziyarette bulundu.

Ziyarette Kaymakam Fırat’a çiçek takdimi yapan Karaca, “Kaymakamımızla birlikte güzel hizmetler yapacağız” diyerek, “Sizlerde biliyorsunuz yeni bir kaymakamımız görevine atandı. Kaymakamımızla birlikte Fethiyelilere güzel hizmetler yapacağız. Nasıl daha önce Kaymakamlarımızla hizmetler yaptıysak, bu süreç boyunca Sayın Kaymakamımızla hizmetler yapacağız. Ben seçilmiş bir belediye başkanı olarak kendisine ziyaret ediyoruz. Burada başarılı olacağından şüphem yok. Şahsım ve beraberinde tüm yönetim kadrolarımız ile Sayın Kaymakamımızın her zaman yanında olacağız” ifadelerini kullandı.

Kaymakam Eyüp Fırat ise, “Belediye başkanımız nezaket göstermiş kendisine teşekkür ediyorum. Kendisinin söylediği gibi biz burada Kaymakamlığımızca, Belediyemizce Fethiye’miz için ne yapabiliriz, nasıl taş üstüne taş koyarız bunlara bakacağız. Birlikte hareket edeceğiz. Kısa sürede Fethiyelilerin sıcaklığını hissettim. Yolda karşılaştığımızda çok sıcak ve samimi bizi karşılıyorlar. Hoşgeldiniz ziyaretleri yapıyorlar. Fethiyeli hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi.