Ölüdeniz’e rengarenk çiçekler dikildi

Fethiye Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle birlikte peyzaj düzenlemelerine başladı. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Fethiye’nin önemli turizm merkezlerinden birisi olan Ölüdeniz’de peyzaj çalışmasına başladı.

Fethiye Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü koordinasyonunda, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çeşitli caddelerde bulunan refüjlere peyzaj düzenlemesi yapıyor. Çim ekilen bölgelerin yanı sıra, rengârenk çiçeklerle süslenen refüjler vatandaşların ilgisini çekiyor. Dikimi gerçekleştirilen bitkilerin bakımları ise sabahın erken saatlerinde yapılıyor. Peyzaj düzenlemeleri, kapsamında Ölüdeniz’deki ana cadde üzerinde peyzaj çalışmasına başlandı. İlerleyen günlerde tüm mahallelerde peyzaj çalışmasının süreceği öğrenildi.