Fetex Turizm Fuarı Kapılarını Açtı

Fethiye Turizm, Turizm Tedarikçileri ve Yiyecek İçecek İhtisas Fuarı (FETEX), 10. kez Fethiye’de açıldı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, stantları tek tek gezerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Marmaris Fuarcılık Organizasyon Şirketi (MARFO) tarafından organize edilen, Fethiye Belediyesi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Tüm Sanayiciler ve İş Adamları TÜMSİAD’IN katkılarıyla, Çamköy Bekir Eser Kapalı Pazar yerinde açılan fuarda, toplam 100 firma standı bulunuyor.

Fuarda stantları gezen Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca yaptığı açıklamada, “100’e yakın standın bulunduğu Fetex Turizm Fuarı Fethiye’miz için büyük önem taşımaktadır. Geçtiğimiz Ocak ayında İstanbul’da gerçekleştirdiğimiz Emitt Turizm Fuarı’nda standımıza büyük ilgi olmuştu ve oradan ödülle döndük. Dünya’da önemli bir turizm bölgesi olan Fethiye’mize, önümüzdeki sezon yoğun bir ilgi bekliyoruz. Bunun için Belediye olarak üzerimize düşen gerekli tüm çalışmaları yapıyoruz. Turizmi daha da üst seviyelere çıkarmak için bu tür organizasyonlara ihtiyacımız var. FETEX Turizm Fuarı’nın Fethiye’mize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.