Fethiye’de yılbaşı kutlamasının merkezi Beşkaza Meydanı’ydı

Fethiye Belediyesi’nin yeni yıl dolayısıyla Beşkaza Meydanı'nda düzenlediği kutlamalara katılan binlerce kişi, DJ Uğur Tokuz’un performansıyla doyasıya eğlendi.

Fethiye Belediyesi’nin yılbaşı gecesi çeşitli etkinliklerle yaşattığı yeni yıl heyecanı, yılbaşı akşamı düzenlenen kutlamalarla doruğa ulaştı. Beşkaza Meydanı’nda oluşturulan dev konser alanını dolduran binlerce Fethiyeli 2020'yi coşkuyla karşıladı. DJ Performansları ile başlayan kutlamalarda eğlence, DJ Uğur'un sahneye çıkmasıyla zirve yaptı.

Genç, yaşlı binlerce Fethiyeli dans ederek, müziğin tadını doyasıya çıkardı. Sahne gösterilerinin yanında meydanda varillerle ateş yakıldı. Sahneden yapılan ışık efektleri eşliğinde eğlence doruklara ulaştı. Led ekrandan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın yeni yıl mesajına da yer verildi. Fethiyeliler bu anları telefonlarıyla bol bol fotoğraf çekerek ölümsüzleştirdi. Yeni yıla yaklaşıldığında alanı dolduran Fethiyeliler hep bir ağızdan 10'dan geri sayarak muhteşem havai fişek gösterileri eşliğinde 2020'ye girdi.