‘Kemal’ Müzikal Belgeselinde Alkış Tufanı

Fethiye Belediyesi tarafından, 10 Kasım Atatürk’ü anma etkinlikleri çerçevesinde Pınar Ayhan’dan ‘Kemal’ adlı Müzikal Belgeseli’nin gösterimi gerçekleştirildi.

Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde düzenlenen müzikal belgeseline, Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Taner Boz, Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katılım sağladı. Salonu tıklım tıklım dolduran vatandaşlar, gösteri sırasında duygusal anlar yaşadı. Alkış eşliğinde, hep bir ağızdan söylenen marşlar, Özer Olgun Kültür Merkezi’ni inletti. Gösterinin sonunda duygu ve düşüncelerini dile getiren Bolelli, “Bedenen aramızdan ayrılışının 81. Yılında çağının en büyük devrimcisi Atamızı şükranla ve özlemle anıyoruz. Bu akşam iyi ki buradayız ve bu gösteriyi izledik. Mustafa Kemal’i bizlere yaşatan Pınar Hanım’a ve sanatçı arkadaşlara çok teşekkür ediyorum” dedi.

Seyircilerden büyük alkış alan gösterinin sonunda, Başkan vekili Taner Boz ve Başkan yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli Pınar Ayhan’a çiçek takdim ettiler.