Skip Navigation Links

Haber Detay


Karaca yangın bölgesine Marmaris e gitti


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, devam eden orman yangınları ile ilgili Marmaris’in Armutalan bölgesinde yetkililerden bilgi aldı. Kılıçdaroğlu’na, CHP Genel Başkan Yardımcıları Ali Öztunç ve Seyit Torun, CHP Genel Başkan Koordinatör Başdanışmanı Erdoğan Toprak ve CHP milletvekilleri ile Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca eşlik etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı açıklamada, “Hayatımda bu kadar beceriksiz bir yönetimi hiç görmedim. 27 buçuk yıl kamuya hizmet eden bir insan olarak, hayatımda bu kadar beceriksiz bir yönetim hiç görmedim. Arkadaş, orman yangınlarının olacağını herkes biliyor. Akdeniz havzasının, bu konuda iklim değişikliği nedeniyle ne kadar duyarlı bir bölge olduğunu bütün dünya biliyor” dedi.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ile birlikte Marmaris’in Armutalan bölgesine geçtiler. Burada yangının gidişatı hakkında Kılıçdaroğlu, belediye başkanlarından bilgi aldılar.