KARACA, BELEDİYE PERSONELİNİN YENİ YILINI KUTLADI

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca beraberinde Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli ve İnsan Kaynakları Müdürü Mesut Doğan ile birlikte tüm belediye personeline yeni yıl öncesi ziyaretlerde bulundu.

2021 yılını geride bırakacağımız son saatlerde Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Belediyesi birimlerine ziyaretler gerçekleştirdi. Karaca tüm personelini tek tek ziyaret edip, yeni yıllarını kutladı. Ziyaretler sonrası değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Alim Karaca, “ 2021 yılı tüm dünyada ve ülkemizde çok zor bir yıl oldu. Özellikle ekonomik anlamda ülkemiz sıkıntılı günler geçiriyor. Buna rağmen tüm belediye personelimiz büyük bir özveriyle çalışmaya devam ediyor. İşinin ehli, dürüst ve çalışkan bir ekiple birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. 2022 yılında Fethiye’mize hizmetlerimiz artarak devam edecek. Hizmet noktasında bakış açımız açık ve nettir. Fethiye’mizin geleceğini hep birlikte hazırlayacağız!” dedi.