Skip Navigation Links

Haber Detay


ATV şampiyonası nefesleri kesti


Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ve Fethiye Orman Spor Kulübü tarafından organize edilen, Fethiye Belediyesi’nin destekleriyle yapılan Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonası'nın 3. ayak yarışları Esenköy parkurda yapıldı.

Türkiye Enduro ve ATV Şampiyonasında sporcular, kros, ekstrem ve enduro testten oluşan üç farklı etapta mücadele etti. Sporcular lastik, kaya, ağaç ve beton büzlerden oluşan yapay parkurdan geçerek seyircilere heyecanlı dakikalar yaşattılar. 3. ayak yarışına 100 Enduro ve 20 ATV olarak toplamda 120 sporcu katıldı. Yarışa katılan kadın sporcu ise büyük alkış aldı.

Talihsiz kazalarında yaşandığı yarış organizasyonunda sağlık ekipleri hazırda bekledi. Havanın güzel olması dolayısıyla, şampiyonaya yoğun bir ilgi oldu. Vatandaşlar gün boyunca yarışmaları izlerken, nefes kesen anları cep telefonları ile görüntülediler. Yoğun kalabalıkta trafik denetimi ve asayişi sağlamak için Jandarma ekipleri de devriye attı.

TMF Yönetim Kurulu Üyesi Sadık Özdemir, sezonun üçüncü ayak yarışlarının küçük kazalar dışında sorunsuz tamamlandığını söyledi. Şampiyonanın 3 test etaplı ve orta zorluk derecesinde olduğunu vurgulayan Özdemir, izleyicilerin ilgisinden memnun olduklarını kaydetti.

Şampiyonada dereceye giren sporculara, düzenlenen törenle kupaları verildi.