Muharrem Ayı dolayısıyla vatandaşlara aşure ikram edildi

Fethiye Belediyesi ve Likya Kadın Kooperatifi Muharrem Ayı dolayısıyla aşure dağıtımı yaptı.

Likya Kadın Kooperatifi tarafından Salı Pazarı’nda kurulan stantta vatandaşlara ve esnaflara aşure ikram edildi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın da katılım sağladığı aşure dağıtımına ilgi yoğun oldu.

Fethiye Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü ise, belediye hizmet binası önünde vatandaşlara aşure ikram etti. Başkan Yardımcıları Veli Uysal, Sabri Oğuz Bollelli ve İnsan Kaynakları Müdürü Mesut Doğan tarafından vatandaşlara aşure dağıtıldı.

Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli, “Belediyemiz için gelenek hale geldi. Aşevinde yaptığımız aşurelerimizi halkımıza dağıttık. İlgi çok yoğun. Bu vesileyle muharrem ayının mübarek olmasını diliyorum. Allah kabul etsin” dedi.