Skip Navigation Links

Haber Detay


KARAÇULHA’YA 11.000 M² PARKE YAPILIYOR


Fethiye Belediyesi, Karaçulha mahallesine bağlı İbiş Çavuş Caddesi, Alimler Caddesi, Hatip Süleyman Caddesi ve Yeni Mahalle Caddesi’nde toplam 11.000 metrekare kilit parke çalışması yürütüyor.

Belediye ekiplerinin yoğun mesai harcadığı Karaçulha’daki İbiş Çavuş Caddesi, Alimler Caddesi, Hatip Süleyman Caddesi ve Yeni Mahalle Caddesi ile 502, 506 ve 510.ncu sokaklarda kilit parke çalışmasına başlandı.

Yol Uygarlıktır… Uygarlık Ulaşımla Başlar…

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca; “Yol Uygarlıktır… Uygarlık Ulaşımla Başlar…” sloganıyla, 2019 yılından bu yana, Fethiye’yi 21. yüzyıla yakışan bir turistik merkez haline getirebilmek için kilometrelerce yeni yol açmış, binlerce metrekare sathî  kaplama ve parke döşeme çalışmaları gerçekleştirmiştik.  Bunları yaparken, Fethiye’nin her bir köşesine yüksek standartlarda ve altyapısı tamamlanmış yollarla ulaşılması sağlamak, ana hedefimiz olmuştu. Önümüzdeki süreçte de çalışmalarımız bu hedef doğrultusunda devam edecek.

Yurttaşlarımızın Ayakkabıları Kirlenmesin Diye

2019 – 2024 döneminde, 41 mahallemizde, yurttaşlarımızın ayakkabıları kirlenmesin diye 1 milyon 700 bin metrekare sathî kaplama asfalt ve 911 bin metrekare parke döşeme çalışması gerçekleştirmiştik. Şimdi de Karaçulha bölgemizde parke ihtiyacı olan caddelerimiz ve sokaklarımız için halkımızın taleplerini yerine getiriyor, bölgede yapmış olduğumuz önemli hizmetlere yenilerini ekliyoruz.

Yurttaşlarımız 31 Mart yerel seçimlerinde bizi bir dönem daha Belediye Başkanı olarak görevlendirirse, 2024 – 2029 dönemindeki hedefimiz 2 milyon metrekare’den daha fazla sathî kaplama asfalt ve 1 milyon metrekare’den daha fazla parke döşeme çalışması gerçekleştirmek olacak” şeklinde konuştu.