Skip Navigation Links

Haber Detay


19 MAYIS COŞKUSU GRİPİN KONSERİYLE BAŞLADI


Fethiye Belediyesi tarafından, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Gripin konseri düzenlendi. Beşkaza Meydanı’ndaki etkinliğe gençlerin ve vatandaşların yoğun ilgisi oldu. Bu akşam saat: 21.00’da Beşkaza Meydanı’nda ünlü sanatçı Volkan Konak sahne alacak.

Uzun yıllardan bu yana Türk müzik dünyası içerisinde yer alan ve şarkıları ile geniş bir kitleye ulaşan Gripin grubu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu zirveye taşıdı. Fethiye’de sevenleri ile buluşan Gripin, şarkıları ile meydanda toplanan kalabalığa unutulmaz bir konser yaşattı. Şarkılarını gençlerle birlikte söyleyen grup üyelerine dinleyenler, Türk Bayrakları ile eşlik etti.

Çiçek takdim etti
Birol Namoğlu (Solist), Arda İnceoğlu (Bas Gitar), Murat Başdoğan (Gitar) ve İlker Baliç (Davul) dörtlüsünden oluşan Gripin, bu anlamlı günde şarkıları ile sevenlerinin gönlünü bir kez daha fethetti. Eğlence ve temponun bir an olsun düşmediği programda, gençler 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadılar. Konser sonunda Fethiye Belediye Başkan Vekili Miraç Efe Doğan, grup solisti Birol Namoğlu’na çiçek takdim etti.

Başkan Karaca’ya teşekkür etti
Fethiye Belediye Başkan Vekili Miraç Efe Doğan yaptığı açıklamada, “En genç belediye meclis üyesi olduğum için Belediye Başkanımız Sayın Alim Karaca, başkanlığı vekaleten bana bıraktı. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu Gripin konseriyle birlikte yaşadık. Şimdi önümüzde bir seçim daha var. Vatandaşlarımız ve gençlerimizden, vatandaşlık görevlerini yerine getirmelerini rica ediyorum. Tüm halkımızın ve ülkemizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” şeklinde ifadeler kullandı.