Skip Navigation Links

Haber Detay


Fethiye Festivali tüm hızıyla devam ediyor


Geleneksel hale gelen 13. Uluslararası Fethiye Festivali tüm hızıyla devam ediyor. Beşkaza Meydanı’ndaki etkinliklerin yanı sıra Göcek Mahallesi’nde yer alan anfi tiyatro konserler düzenlendi.

Ara Güler’in resim sergisi Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde devam ediyor. Aynı zamanda 96. Sokakta Likya Sanat Yolu Koleksiyonu resim ve heykel sergisi de festival boyunca akşam saat: 20.00’a kadar halkla buluşacak.

Seminerler ve gösteriler halkla buluştu
Astrolog Esin Fırat Öktem tarafından Beşkaza Meydanı çadırında halkla buluştu. Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Ann Marie ‘tarot’tan ne beklemeliyiz’ adlı seminer verdikten sonra Cem Korkut tarafından ‘aile dizimi’ semineri uygulamalı olarak gerçekleşti. Seminerler yanı sıra Kırgızistan’tan gelen Serpin Müzik Grubu, Latin Amerika’dan gelen Alo Loco Müzik Grubu, İran’dan gelen Jahani An Taraftar Müzik Grubu Beşkaza Meydanı’nda sahne aldı. Vatandaşlar tüm gruplara alkışlarla destek verdi.

Göcek’te müzik şöleni
Göcek’te ise Ukrayna, İran ve İngiltere’den gelen müzik grupları birbirinden güzel şarkıları, anfiye toplanan vatandaşlar için söyledi. Sahneye ilk önce Ukrayna ardından İran ve İngiltere grupları çıktı. Festival 7 Mayıs Pazar Günü’ne kadar devam edecek.