Kızılbel Mahallesi’nden Karaca’ya teşekkür ziyareti

Kızılbel Mahalle Muhtarı Ferhat Gavcar beraberinde köy ihtiyar heyeti ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya teşekkür ziyaretinde bulundular.

Kızılbel Muhtarı Ferhat Gavcar, Kızılbel’e yapılan hizmetlerden dolayı Alim Karaca’ya teşekkür ettiklerini ifade etti. Gavcar, “Büyükşehir Belediyesi ile Fethiye Belediyesi uyum içerisinde çalışıyorlar. Mahallemizde yol genişletme çalışması, asfalt çalışması, bariyer çalışması gibi buna benzer birçok proje gerçekleştirildi. Büyükşehir belediyesi ekipleri ve Fethiye Belediyesi ekiplerine ayrı ayrı Başkanımız nezdinde teşekkür ediyorum” dedi. Gavcar, Kızılbel’e yapılması planlanan çalışmalar hakkında ise Karaca’ya bilgiler sundu.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise, 41 mahalleye eşit hizmeti götürmek için mücadele ettiklerini söyledi. Karaca, “Kızılbel’imizde halkımızın istediği çalışmaları yerine getiriyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Yapacağımız çalışmalar da var. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. El birliği ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.