İzmir’de Fethiye Standına Büyük İlgi

Uluslararası Travel Turkey İzmir Fuarı, 43 ülkeden bin 300 katılımcıyla başladı. Fuarda Muğla, Fethiye, Marmaris, Dalaman ve Menteşe ilçeleri açtıkları stant ile yerli ve yabancı ziyaretçilere yöresel ürünleri, tarihi ve ören yerleri ile tanıtılıyor.

İzmir’in önde gelen turizm etkinliklerinden 13. Travel Turkey Fuarı dünyanın dört bir yanından gelen katılımcıların akınına uğradı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın da katıldığı fuara Fethiye standı damga vurdu.

Turizme büyük katkı sağlayan Travel Turkey Fuarı’nın on üçüncüsü İzmir’de kapılarını açtı. 43 ülkeden bin 300 katılımcıyı bir araya getiren fuarın açılış töreninde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer konuşma yaptı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde, İZFAŞ ve TÜRSAB ortaklığıyla, Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde düzenlenen fuarda Fethiye, ilgili STK temsilcilerin katılımlarıyla tanıtıldı. Açılış kokteylinde Fethiye’ye olan ilgi görülmeye değerdi. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ulusal gazete ve televizyonlara, Fethiye’nin turizm çeşitliliği ile ilgili bilgiler aktardı. Birçok ulusal basın temsilcisi Karaca ile röportaj yaptı. Karaca Fethiye Belediyesi’nin önümüzdeki sezon için büyük bir hazırlık içerisinde olduğunu, ama yurtiçi ama yurtdışından gelen misafirlerin en iyi şekilde ağırlanması için Fethiye’deki kurum ve kuruluşların destekleriyle birlikte ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.