Skip Navigation Links

Haber Detay


Fethiye’de Ceylan Ertem Rüzgarı


Fethiye Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı düzenlediği Ceylan Ertem konseriyle kutladı. Beşkaza Meydanı’nda gerçekleştirilen konserde binlerce Fethiyeli Ceylan Ertem’in şarkılarını hep bir ağızdan söyledi.

Fethiye’de olmaktan ve binlerce kişi ile bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Ceylan Ertem, Beşkaza Meydanı’nı dolduran vatandaşları hem hüzünlendirdi, hem oynattı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Ertem’e çiçek takdim ettikten sonra Fethiyelilere seslendi.

Karaca Fethiyelilere seslendi

MilyonFest’in Valilik Kararıyla iptal edilmesi başta olmak üzere birçok konuya değinen Karaca, “30 Ağustos Zafer Bayramımızın 100. Yılında Ceylan Ertem ile birlikte hoşça vakit geçirdik. Kendisine çok teşekkür ederim. Bugün konuşmak, içimi dökmek isterdim ama sözlerim farklı yerlere çekiliyor. Sizler için göreve geldiğim zamanlarda seçim vaatlerimizi yerine getireceğimizi söylemiştik. Bizler kendi geleceğimizi düşünerek belediye başkanlığı yapmıyoruz. Bu şehrin, sizlerin ve çocuklarımızın geleceğini kurtarabilmek adına gece gündüz çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarının Fethiye’de nasıl yapıldığını belgeleriyle birlikte sizlere tek tek anlatacağız. Biliyorsunuz sizler için çok farklı sürprizlerimiz vardı. Bunlardan biri de 1-4 Eylül tarihleri arasında yapacak olduğumuz MilyonFest idi. 20’ye yakın sanatçımızı sizlerle buluşturacaktık. Ancak ilgili kurumlar ve amirler tarafından engellendi. Buna çok üzüldük. Buradan hiçbir beklentimiz yoktu.  Sadece Türkiye’nin seçkin sanatçılarını sizlerle buluşturmak istedik. Ama bunu engellediler. Gerekçelerinin benim için hiçbir anlamı yok. Çünkü oranın özel çevre koruma bölgesi olduğu söyleniyor. Oranın yangına hassas bölge olduğu söyleniyor. Ama aynı özelliklere sahip olan Babadağ’da festivaller engellenmiyor. Babadağ’da yapılan festivalleri de destekliyorum, asla karşı değilim. Aynı gerekçeler orada da var ama orada yapılan etkinlikler engellenmiyor. Neden engellenmediğini sizlerin takdirine sunuyorum. Önümüzdeki süreçte bunları da aşacağız. Şunu bilin ki, ilerleyen zamanlarda yine eğlenebileceğimiz çok güzel aktiviteler yapacağız. Hep beraber ülkemizin değerli sanatçılarını sizlerle buluşturacağız. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun” dedi.

Konuşmaların ardından Karaca ve Ertem eşliğinde meydanı dolduran binlerce vatandaş İzmir Marşı’nı söyledi.