Karaca, projelerle ilgili GEKA’yla görüştü

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, daha önce gerçekleştirilen ve bundan sonra Fethiye için yapılacak projeleri görüşmek üzere Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) Genel Sekreteri Özgür Akdoğan ile Denizli’de bir araya geldi.

Fethiye’de yapılacak projelerle ilgili sunumun yapıldığı görüşmeye Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca yanı sıra proje yürütme ekibi de katılım sağladı. GEKA Genel Sekreteri Özgür Akdoğan’a bilgiler aktaran Karaca, Fethiye için planladıkları projeleri Akdoğan’a sundu. Karaca, “Bugün Denizli’de Fethiye’mizdeki projelerimizle ilgili GEKA’yla görüşmelerde bulunduk. Sağ olsun Özgür bey bizleri çok iyi karşıladı ve olumlu bir görüşme oldu. Fethiye’mize hizmet noktasında her kurumla görüşmeye devam edeceğiz” dedi.