Cuma Pazarı’nda denetim gerçekleştirildi

Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ve Fethiye Ziraat Odası Başkanlığı Cuma günleri kurulan Üretici Pazarı'nda denetim yaptılar. Denetimlerde pazarda satış yapan üreticilere çeşitli bilgiler aktarılırken aynı zamanda satış yapanların gerçek üretici olup olmadığı denetlendi.

Karaca, “Denetimleri titizlik ile sürdüreceğiz”
Fethiye’de Üretici Pazarı olan halk dilinde de ‘Cuma Pazarı’ olarak bilinen pazarda Fethiye Ziraat Odası Başkanı Kenan Karayiğit’in de katılımı ile Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler denetim yaptı. Denetimlerde pazarda satış yapanların gerçek üretici olup olmadığı araştırılırken aynı zamanda satış yapan üreticilere pazarda satış yapabilmeleri ile ilgili konularda bilgiler verildi. Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, üretici olmayan pazarcılara uyarıda bulundular. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Bugün, Zabıta ekiplerimiz üretici pazarında, kendi üretmediği halde alım satım yapan tezgahların denetimini gerçekleştirdi. Ekiplerimiz, yurttaşlarımızın güvenli ve sağlıklı bir şekilde alışveriş yapması adına gerekli denetimleri titizlikle sürdürmeye devam edecektir” dedi.