Skip Navigation Links

Haber Detay


ADD Fethiye’nin yeni dernek binası Bahriye Üçok Parkı’nda hizmete açıldı


Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi’nin yeni dernek binası, Fethiye Belediyesi’nin hizmete açtığı Bahriye Üçok Parkı’nda yapılan törenle hizmete açıldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi, Bahriye Üçok Parkı’nda bulunan yeni dernek binasının açılışını törenle gerçekleştirdi. Açılış törenine Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Boleli, siyasi parti ilçe başkanları, eski vekiller, ADD Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Murat Topçu, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Türetken, “Karaca’ya teşekkür ediyorum”
ADD Fethiye Şubesi Başkanı Nursel Türetken, dernek binasının yapımında büyük emeği olan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ve Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli’ye teşekkür ederek konuşmasına başladı. Türetken, “Bir Cumhuriyet kadını olan Atatürkçülüğü ve Laikliği savunduğu için şehit edilen Bahriye Üçok’un adını alan bu parkın içinde yeni dernek binamızın açılışını aynı zamanda Nazım Hikmet’in ölüm yıl dönümü nedeniyle anma programına hoş geldiniz’’ dedi.

Topçu, “Omuz omuza mücadeleye devam edeceğiz”
ADD Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Haydar Murat Topçu ise, “Bu tesisin yapılmasına emeği geçen başta Sayın Alim Karaca olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Kendisinin Fethiye’ye olan sevdasına, Atatürk’e ve Cumhuriyet kazanımlarına olan sevdasına hep şahit oldum. Omuz omuza birlikte mücadeleye etmeye devam edeceğiz” dedi.

Açılışın ardından konuşmalar ile devam eden program halk oyunu gösterisi ve müzik dinletisi eşliğinde ilerledi. Program ADD Başkanı Nursel Türetken’in derneğe katkılarından dolayı Belediye Başkanı Alim Karaca’ya plaket takdim etti.