Bahriye Üçok Parkı’nda 23 Nisan etkinliği düzenlendi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Fethiye Şubesi tarafından Fethiye Belediyesi Bahriye Üçok Parkı'nda etkinlik düzenlendi.

Fethiye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Bahriye Üçok Parkı’nda ADD Fethiye Şubesi için de ofis projesi tamamlanmıştı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ADD şubesi önünde etkinlik düzenlendi.  Kutlama etkinlikleri Fethiye Kaymakamlığı, Fethiye Belediyesi, FETAV, ADD, FEFSAD ve Özel Fethiye Girne Koleji katkıları ile gerçekleştiriliyor. Özel Bahçeşehir İlkokulu, Özel Ata İlkokulu, Belediye Çocuk Kulübü, Cantürk İlkokulu, Çalıca Sezgin Burak İlkokulu, Çatalarık İlkokulu, Ege Okulları, Girne Koleji İlkokulu, İncirköy İlkokulu, Menteşeoğlu Şehit Orçun Manyas İlkokulu, Nursel Özdemir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Ölüdeniz İlkokulu öğrencilerinin gösterilerini sahnelediği etkinlikte çocuklar gönüllerince eğlendiler. Ayrıca çocuklar ücretsiz pamuk şeker, sosis balon gibi hediyelerin dağıtıldığı etkinlik renkli anlara sahne oldu. Düzenlenen etkinlik ile ilgili açıklama yapan Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şube Başkanı Nursel Türetken, “Amacımıza ulaştık zaten. Bu hareketliliği, güzelliği ve cıvıl cıvıl sesleri görüyorsunuz. Atatürkçü Düşünce Derneği Fethiye Şubesi olarak, 23 Nisan etkinlikleri içerisinde okullarımızı da davet ederek, üyelerimizin ve dostlarımızın destekleriyle bir eğlence düzenledik. İstedik ki çocuklar bayramı hakkıyla yaşasın eğlensin, oynasın. Bayramın tadını çıkaralım istedik” dedi.