Huzurevi sakinleri Halk Evi’nde buluştular

Fethiye Belediyesi İşletme Müdürlüğü tarafından Huzurevi’ndeki vatandaşlara Bahriye Üçok Parkı Halk Evi’nde eğlence düzenlendi. 8 Mart Kadınlar Günü dolayısıyla gerçekleşen etkinlikte İşletme Müdürü Tayfun Turgut, huzurevi sakinlerine çiçek takdim etti.

Fethiye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve hizmete açılan Bahriye Üçok Halk Evi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde de etkinliğe ev sahipliği yaptı. Fethiye Huzurevi sakinleri, Halk Evi’nde bir araya gelerek, gönüllerince eğlendiler.

Fethiye Belediyesi İşletme Müdürü Tayfun Turgut, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Huzurevi sakinlerini halk evimizde ağırlamaktan mutluluk duydum. Onlarla birlikte olmaktan, mutluluklarına ve üzüntülerine ortak olmak bizler için onur. Fethiye Belediyesi olarak bu özel günde çok güzel bir etkinlik ile beraberdik. Birlikte olmaya devam edeceğiz” dedi.