Skip Navigation Links

Haber Detay


8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri Fethiye’de devam ediyor


Fethiye Belediyesi ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla ortaklaşa yapılan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamda Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde Yazar Birol Ganioğlu tarafından kitap imza günü gerçekleştirildi. Fethiye Yörükler Derneği’nce keşkek günü, Türkiye Sakatlar Derneği’nde ise Çeneli Melekler film gösterimi yapıldı.

10 Mart’a kadar sürecek
10 Mart tarihine kadar sürecek etkinlikler kapsamında Yazar Birol Ganioğlu’nun kitap imza günü gerçekleştirildi. Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Melek Gözde Gürsoy Hoşafçı, Likya Kadın Kooperatifi Başkanı Çiğdem Karaca, ÇYDD başkan ve temsilcilerinin de katılımıyla gerçekleşen imza gününe, kadınlar ilgi gösterdiler. Nikolas, Apollnides, Telmesos bilicisi Nikolas, Abdal Musa kitaplarının yazarı Ganioğlu, katılımcılarla mini bir söyleşide de bulundu.

Keşkek gününe yoğun katılım
Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Melek Gözde Gürsoy Hoşafçı, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Çıralı, Meclis Üyesi Mürüvvet Başıhoş, Kültür Sosyal Hizmetler Müdürü Halime Ok, STK Temsilcileri ve çok sayıda kadın Fethiye Yörük çadırındaki keşkek gününe yoğun ilgi gösterdiler. Sazlı sözlü gerçekleşen etkinlikte şarkılar söylendi, oyunlar oynandı. Keşkek yapımının ardından katılım sağlayan vatandaşlara keşkek ikram edildi.  Ayrıca Fethiye Kadın Danışma ve Dayanışma Derneği organizasyonunda Türkiye Sakatlar Derneği’nde ise Çeneli Melekler film gösterimi gerçekleştirildi.