Skip Navigation Links

Haber Detay


Karaca’dan Oda Başkanlarına ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti


Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, oda seçimlerinde güven tazeleyen Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra, Fethiye Şoförler Odası Başkanı Şaban Taşar’ı ziyaret ettiler.

Ziyarete Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca yanı sıra CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, Belediye Meclis Üyeleri Taner Boz, Veli Papuşçu, Sami Kemik de katılım sağladı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ilk ziyaretini Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar Manavlar Odası Başkanı Adem Hıra’ya gerçekleştirdi. Yönetimiyle birlikte Karaca’yı karşılayan Hıra, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘odamıza hoşgeldiniz’ dedi. Karaca, çiçeği oda başkanı Adem Hıra’ya takdim etti.

Fethiye Sabit ve Seyyar Pazarcılar Manavlar Odası’nda Başkan ve yönetimiyle uzun süre sohbet eden Karaca ardından Fethiye Şoförler Odası Başkanı Şaban Taşar’a ziyaret gerçekleştirdi. Tüm STK’larla işbirliği içerisinde çalıştıklarını ve çalışmaya devam ettiklerini belirten Karaca, “Sayın Başkanımıza hayırlı uğur olsun. Burada önemli olan hizmet yarışıdır. Kendisini kutluyorum” dedi.

Karaca ve beraberindeki heyet ardından Fethiye Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir ve yönetimi ziyaret etti. Misafirlerini kapıda karşılayan Soydemir, nazik ziyaretlerinden dolayı Belediye Başkanı Karaca ve İlçe Başkanı Mehmet Demir ve heyetine teşekkür etti. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca burada da çiçeği takdim ederek, başkan ve yönetimiyle görüşmelerde bulundu.