Skip Navigation Links

Haber Detay


Fethiye Muhacirler Derneği’nden Karaca’ya anlamlı ziyaret


Geçtiğimiz günlerde Fethiye Muhacirler Sosyal Dayanışma Derneği Başkanlığı görevine seçilen Kerem Kocatepe ve yönetimi, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundular.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Muhacirler Sosyal Dayanışma Derneği Başkan ve yönetimini belediye meclis salonunda ağırladı. Fethiyeli Muhacirler ile her zaman birlikte hareket ettiklerini belirten Karaca, “Muhacirlerimizin her zaman yanındayım. Evlatlarımızın bursları konusunda eksikleri olduğunu duydum. Bu konuyla ilgili hemen desteklerimizi sürdüreceğiz. Kültür ve sanat etkinliklerine değerli üyelerimizi davet edeceğiz. Sinema, tiyatro gibi birçok etkinlikte Fethiye Muhacirler Sosyal Dayanışma Derneği’mizin üyeleri olacak. Hıdrellez şenliğine Fethiye Belediyesi olarak elimizden ne geliyorsa destek vereceğiz. Her zaman el ele, kol kola olacağız. Yakında tüm üyelerimizi ev ev ziyaret gerçekleştireceğim. Bizim kimsenin siyasi görüşüyle işimiz olmaz. Biz herkesi kucaklarız” dedi.

“Başkanımıza teşekkür ederiz”
Fethiye Muhacirler Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Kerem Kocatepe ise, “Belediye Başkanımız Alim Karaca’dan birkaç talebimiz oldu. Hepsini çözdü. Çocuklarımızın burs, derneğimizin inşaat sorunlarına kadar her konuyu görüştük. Ben belediye başkanımıza, tüm dernek yönetimi adına teşekkür etmek istiyorum. 6 Mayıs’da yapılmasını planladığımız Hıdrellez şenlikleriyle ilgili bizlere çok önemli destekler verdi. Kendisi de şenliğimize katılım sağlayacak” diye konuştu.