Skip Navigation Links

Haber Detay


CHP’li vekiller Karaca’yı ziyaret etti


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muğla Milletvekilleri Süleyman Girgin ve Suat Özcan, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya ziyarette bulundular.

Muğla Milletvekilleri Süleyman Girgin ve Suat Özcan, öncelikle belediye personellerine ziyaretler gerçekleştirdiler.  Tüm odalara tek tek giren vekiller, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ile birlikte personellere çalışmalarda kolaylıklar dilediler. Belediye personelleri vekiller ve Başkan Alim Karaca’yla fotoğraf çektirdiler.

Muğla Milletvekilleri Süleyman Girgin ve Suat Özcan daha sonra Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın makamına geçtiler. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca biten, devam eden ve planladıkları projelerle ilgili vekillere bilgiler aktardı. Uzun süre görüş alışverişinde bulunan vekiller,  Belediye Başkanı Alim Karaca’ya şimdiye kadar yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı tebrik ettiler. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca ise, vekilleri Fethiye Belediyesi’nde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Fethiye’mizde devam eden özellikle altyapı çalışmaları üzerine konuştuk. Fethiye’mizin geleceğini hazırlamak için elimizden ne geliyorsa, ilgili tüm kurumlarla işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz” dedi.