Skip Navigation Links

Haber Detay


Kürek Takımları Fethiye’mizde...


Hereke Nuh Çimento Kürek Takımı ve Şişecam Çayırova Spor Kulübü, kış kampını Fethiye’de gerçekleştiriyor.

Kürek sporunun Türkiye’de önemli kamp merkezlerinden birisi olan Fethiye, bu sene de takımların uğrak yeri oldu. Fethiye Belediyespor tesislerinde sabah idmanlarını gerçekleştiren sporcular, hava şartlarına göre denize de inerek çalışmalarını sürdürüyorlar.

Hereke Nuh Çimento Kürek Takımı Antrenörü Belgin Kabasakal ve Şişecam Çayırova Antrenörü Erdem Çolak, Fethiye’yi yıllardır tercih etmelerinin sebeplerini açıkladılar. Hereke Nuh Çimento Kürek Takımı Antrenörü Belgin Kabasakal, “ Uzun yıllardır kış kampımızı burada yapıyoruz. Kocaeli’nde hava şartları çok daha çetin ve sert geçtiği için, Fethiye’de kürek sporu için daha iyi imkan buluyoruz. Fethiye Belediyespor’un imkanlarından faydalanarak salon ve su antrenmanlarımızı rahatlıkla yapıyoruz” dedi.

Hava şartlarına dikkat çeken Şişecam Çayırova Spor Kulübü Antrenörü Erdem Çolak ise, “Kürek sporu Fethiye’de bilinen bir spor. Bu da var olan bir kulübün kamp sırasında bize çeşitli imkanlar sunmasını sağlıyor. Oteller kürek sporunu veriyor ve buna göre hizmet veriyor” diye konuştu.