Skip Navigation Links

Haber Detay


KARACA, BASIN MENSUPLARIYLA YEMEKTE BULUŞTU


Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, 10 Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Fethiye’de görevli basın mensuplarıyla bir araya geldi. Samimi ortamda geçen yemekte çalışan gazeteciler, böyle bir gece düzenlendiği için Karaca’ya teşekkür ettiler.

Yemeğe Başkan Karaca yanı sıra Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli, ilgili daire amirleri ve çok sayıda basın mensubu katılım sağladı. Yemekte konuşma yapan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca “Şuan itibariyle almış olduğumuz verilere göre önümüzdeki yıl turizmin rekor kıracağını düşünüyoruz. Rezervasyonlar geçtiğimiz yıllara göre rekor bir şekilde artış gösteriyor. Umarım hem sizler için hem de bizler için 2022 yılı çok daha iyi olur” dedi.

“Kirli siyaset yapanlar, elimizdeki belgeleri ortaya koyduğumuzda sokağa çıkamayacaklar”
Basın mensupları hakkında ki görüşlerini de açıklayan Karaca “Bu süreç içerisinde burada gördüğüm arkadaşların bize karşı iyi niyetli yaklaştıklarını gördüm. İyi niyetli yaklaşmayan birçok gazetecinin de şuanda aramızda olmadığını sizler de görüyorsunuz. Üç yıllık süreç içerisinde yalan ve dedikoduyla bizi karalamaya çalıştıklarını sizler de gördünüz. Fethiye’de çok kirli oyunlar oynanıyor. Bel altı siyaset yapılıyor. Çok kirli siyaset yapılıyor. Bu kirli siyaseti yapan da şu beş parmaktan fazla değildir. Bizler daha önce de söz verdiğimiz gibi bu bölgede ter temiz bir siyaset yapacağız. Elimizde ki belgeleri ortaya koyduğumuz zaman o kirli siyaseti yapanlar Fethiye sokaklarında gezecek halleri kalmaz. Bu kadar iddialı konuşuyorum” diye konuştu.

“İki katı yatırım yapacağız”
Siyasete 1988 yılında Nurettin Sözen döneminde İstanbul’da başladığını ifade eden Karaca “Kumluova Belediye Başkanlığı sonrasında Fethiye Belediye Başkanlığı’nda görevimizi sürdürüyoruz. 2019 yılında adaylık sürecim boyunca birçok arkadaş bizim seçim kampanyalarımızı takip etti. Kimseye çamur atmadık. Gittiğimiz yerlerde diğer adayları da ön plana çıkartarak temiz siyaset yapmaya devam edeceğiz. 41 mahallede yapmış olduğumuz seçimlerde bunu ifade etmiştik. Bizden önce 2014 Büyükşehir Yasası ile birlikte 2019’a kadar İlçe ve Büyükşehir Belediyesi’nin bölgemizde yapmış olduğu hizmetin iki katını yapacağımıza söz vermiştik. Bizler kalan süreç içerisinde sizlerin karşısına belgelerimiz ile çıkacağız. Halkımızın karşısına da belgelerle çıkacağız. İki katının daha fazlasında hizmet yapıldığını hepinize ispatlayacağız” dedi.

“Büyükşehir ile ciddi yatırımlar yapıyoruz”
Fethiye’de devam eden altyapı çalışmaları hakkında da konuşan Karaca “Dikkat ederseniz Fethiye’nin her yerinde altyapı çalışmaları var. Bunlar uyumlu iki belediye ile yapılan çalışmalardır. Büyükşehir Belediyesi ile bölgemizde ciddi yatırımlar yapıyoruz. Bölgemizin temel sorunlarını çözerek bu şehrin geleceğini hazırlayacağız” dedi.