Karaca’dan İnşaat ve Mimarlar Odası’na ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Fethiye Temsilcisi Levent Çimen, Mimarlar Odası Fethiye Temsilcisi Günay Solak’a ziyarette bulundu.

Ziyarete Belediye Meclis Üyeleri ve aynı zamanda kendileri de inşaat mühendisi olan Gözde Gürsoy Hoşafçı ve Erdem Can Cüceoğlu, İmar ve Şehircilik Müdürü Korhan Şaröz, oda yönetimi ve üyeleri katılım sağladı. Karaca, İnşaat ve Mimarlar Odaları’nda samimiyetle karşılanırken, birçok konuda görüş alışverişinde bulundu. İmar ile ilgili konular ziyaretin gündemi olurken Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, tüm STK’larla olduğu gibi İnşaat ve Mimarlar Odası ile de işbirliği içerisinde çalışacaklarını söyledi. Fethiye İnşaat Mühendisleri Odası Fethiye Temsilcisi Levent Çimen ve Mimarlar Odası Fethiye Temsilcisi Günay Solak, Karaca ve ekibinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, belediye ve STK’lar olarak işbirliği ile çalışmalarını sürdüreceklerini ifade ettiler.