Yalı Taksi ve Fethiye GSK Spor Kulübü’nden Karaca’ya ziyaret

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya Fethiye GSK Spor Kulübü,  ve Fethiye Yalı Taksi durağından ziyaretler gerçekleşti.

Fethiye GSK Spor Kulübü Başkanı Mehmet Altay ve beraberinde Başkan Yardımcısı Ümran Taşdöver, Karaca’ya ‘Fethiye GSK’ atkısı hediye ettiler. Spor kulübünün amatör branşları hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, amatör sporlara destek vermeye devam edeceklerinin altını çizdi.

Şoförlerden çiçekli tebrik
Ziyaretler kapsamında Sahil Bandı’nda bulunan Fethiye Yalı Taksi, Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret ettiler. Emektar şoförler Karaca’ya çiçek takdim ederek, yaptıkları hizmetlerden dolayı tebrik ettiler. Yalı taksinin neredeyse tüm şoförleri ziyarete katılırken, özellikle Bahriye Üçok Parkı’nın tekrar yapılarak hizmete açılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Şoförler ayrıca gerçekleşen alt ve üstyapı çalışmalarına dikkat çekerek, bu çalışmaların Fethiye için oldukça değerli olduklarını ifade ettiler.