Skip Navigation Links

Haber Detay


Altyapı çalışmaları başladı


Fethiye Belediyesi, MUSKİ, AYDEM ve Telekomünikasyon şirketleri işbirliğinde İnönü Caddesi altyapı çalışmalarına başladı. İnönü Caddesi’nin ardından çalışmalar Atatürk Caddesi’nde devam edecek.

Muğla Makası mevkiinden itibaren başlayan çalışmalarda trafik tek şerite düşürüldü. AYDEM tarafından yüksek gerilim, alçak gerilim ve aydınlatma tesisatlarının altyapıları kurulacak. Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı MUSKİ ekipleri ise, içme suyu ana hattı ve abonelik bağlantılarını gerçekleştirecek. Telekomünikasyon şirketleri ise internet altyapısında önemli değişikliklere gidecek.

Sorunların kesin çözümü için yapılacak altyapı çalışmaları sonrasında Fethiye Belediyesi tarafından 1500 metrelik alanda sıcak asfalt (BSK) ve kaldırım işlemine başlanacak. Altyapıyla ilgili tüm sorunların çözümünün ardından Fethiye Belediyesi’nin üstyapı için çalışmalara başlayacağını belirten Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, “Fethiye’mizin bu yollarının BSK sıcak asfalt yapılması için gerekli işlemleri yapacağız. Ama öncelik altyapı. Altyapımızla ilgili sıkıntılar var. MUSKİ, AYDEM ve tüm telekomünikasyon şirketleri altyapı için gerekli çalışmalara başlıyor” dedi.