Skip Navigation Links

Haber Detay


FETHİYE’NİN TANITILDIĞI ANTALYA TURİZM FUARI SONA ERDİ


Fethiye Belediyesi ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) tarafından hazırlanan stantta, Fethiye’nin tanıtıldığı, Antalya Turizm Fuarı (ATF), ANFAŞ Antalya Fuar Merkezi’nde sona erdi. 20 ülkeden 2 bin turizm profesyonelinin katıldığı fuarda, Fethiye’nin Rusya, Ukrayna ve Almanya başta olmak üzere yurtdışında etkin tanıtılması ve gerekli bağlantıların kurulması amacıyla ikili görüşmeler yapıldı.

 

27-28 Ekim 2021 tarihlerinde gerçekleştirilen fuarın son gününde Fethiye standı yoğun ilgi gördü. İlçeye ilişkin İngilizce, Rusça, Ukraynaca broşürler, magnet ve kitap ayraçlarının dağıtıldığı stantta ziyaretçilere Fethiye’ye ilişkin detaylı bilgilendirmeler yapıldı.

 

Fethiye standına gelen turizmciler, yeni iş bağlantıları kurmak için fuarda bir dizi görüşme gerçekleştirdi. Fethiye’deki yeni turizm yatırımlarının anlatıldığı görüşmelerde, 2022 turizm sezonu için de yeni bağlantılar kuruldu. Fethiye standındaki görevliler ise, Rusya ve Ukrayna’nın en çok kullanılan arama motorları ile önde gelen rezervasyon portallarının yetkilileriyle görüştü. Yüz yüze görüşmelerde yapılabilecek tanıtım çalışmalarına ilişkin bilgi alışverişinde bulunuldu.

 

Fethiye’ye 2021 turizm sezonunda çok sayıda turist gönderen Rusya ve Ukrayna pazarına yönelik oldukça verimli tanıtım çalışmalarının yapıldığı aynı zamanda yeni bağlantıların kurulduğu fuar, ikili görüşmelerin ardından sona erdi.