CHP Genel Başkan Yardımcısı Toprak, Başkan Karaca’yı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Karaca, CHP Genel Başkan Yardımcısı Toprak’ı çiçekle karşıladı. Belediye personelleri ile selamlaşan Toprak, Karaca’yla makamında uzun süre sohbet etti. Karaca’ya nezaket ziyaret gerçekleştiren Toprak, yarın Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirecek olan toplu açılış töreni için Muğla’da olduğu öğrenildi. Muğla ziyareti kapsamında Fethiye’ye gelip, Fethiye Belediyesi’ne ziyaret gerçekleştirmesinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Karaca, Toprak’a sona eren ve devam eden projeler hakkında bilgiler aktardı.

Yarın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımlarıyla Menteşe’de Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin toplu açılış töreni gerçekleşecek.