Skip Navigation Links

Haber Detay


Öğrencilerden Karaca’ya İlköğretim Haftası Ziyareti


İlköğretim Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Güven Yiğit, öğrencilerle birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.  Başkan Karaca, makam koltuğuna oturttu.  

2021-2022 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle Fethiye Kaymakamlığı önünde gerçekleştirilen törenin ardından, etkinlikler kapsamında Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Güven Yiğit, 4. sınıf öğrencisi Serpil Şahiner ve 3. sınıf öğrencisi Emir Küçüktahancı ile birlikte Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti. Başkan Karaca ziyarette öğrenci Serpil Şahiner’i makamına oturtarak yeni eğitim öğretim dönemiyle ilgili sohbet etti.

Başkan Karaca ziyaretle ilgili yaptığı konuşmada, “Pandemi nedeniyle okullarından ve arkadaşlarından uzak kalan çocuklarımız nihayet yeni eğitim öğretim yılına başladı. İlçemizde sağlıklı ve mutlu bir eğitim öğretim yılı geçmesi için belediye olarak gerekli tüm önlemleri aldık. Umarım tüm öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz için başarılı ve mutlu bir eğitim öğretim yılı olur” diyerek öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti.