İnşaat Mühendisleri ile imzalar atıldı

Fethiye Belediyesi ve İnşaat Mühendisleri Odası protokol imzaladı.

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, İmar ve Şehircilik Müdürü Korhan Şaröz, Fethiye İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Hüseyin Kaya, Muğla İnşaat Mühendisleri Odası Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Levent Çimen ve Engin Sedat Kayserili’nin katıldığı protokol anlaşmasında, imzalar atıldı. Sağlıklı kentleşme, nitelikli yapılaşma, kültürel, tarihi ve doğal çevre değerlerinin korunarak geliştirilmesi için ortak mesleki denetim ve teknik işbirliğini içeren protokole imzayı Başkan Karaca ve Oda Başkanı Hüseyin Kaya attı.

Fethiye İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Hüseyin Kaya yaptığı değerlendirmede, “Fethiye Belediyesi ile değerli bir protokole imza atmaktan mutluluk duyuyorum. Öncelikle İmar ve Şehircilik Müdürümüz Sayın Korhan Şaröz’e ve Başkanımız Alim Karaca’ya teşekkür ediyorum. Protokolümüz ilçemizde yapılacak yapılarla ilgili değerli bir anlaşmadır. Protokolümüz Fethiye’mize hayırlı olsun” dedi.