Fethiye Belediyesi camilerde temizlik çalışmasına başladı

Fethiye Belediyesi, on bir ayın sultanı Ramazan Ayı öncesi 41 mahalledeki 130 camide temizlik çalışmasına başladı.

Fethiye Belediyesi, Ramazan ayı öncesinde ilçede bulunan tüm camilerdeki halı temizleme çalışması gerçekleştiriyor. Fethiye Belediyesi Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, vatandaşların ibadetlerini sağlıklı ve hijyenik ortamlarda eda etmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çalışmalar 130 camide sürecek
Bu çerçevede ilk olarak Fethiye merkez camiinde çalışmalar başladı. Fethiye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mahmut Bayraktar, “41 mahallemizde 130 camide temizlik çalışmasına başladık. Camilerimizdeki halıların yıkaması ve temizlik işlemi yapılacak. Üç aylardayız şuan, tüm camilerimizde temizlik yapılacak. Bu vesile tüm islam aleminin Mübarek Ramazan Ayını kutluyorum ” dedi.

“Fethiye Belediyesi’ne teşekkür ediyorum”
Fethiye Müftülüğü Şube Müdürü İsa Ünal ise, “Fethiye Belediye’mize çok teşekkür ediyoruz. Bu manevi iklimde camilerimizin temizlenmesi önemli bir husus. İnşallah maneviyatımızda böyle tertemiz olur” dedi.