Karaca ailesinden yılbaşında anlamlı ziyaretler

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca beraberinde eşi Çiğdem Karaca ile birlikte yılbaşı gecesi Günlükbaşı Karakolu, Büyükşehir İtfaiye Grup Amirliği,  Jandarma Merkez Komutanlığı, Devlet Hastanesi, Huzur Evi, Kadın Sığınma Evi, Emniyet Müdürlüğü gibi nöbet noktalarına ziyaretler gerçekleştirdi.

Güvenlik güçlerini de ziyaret etti.
Emniyet Müdürlüğünün ardından, Günlükbaşı Karakolu’nda görev alan nöbetçi polislere ziyaretler yapıldı. Jandarma nöbet noktalarındaki askerlerimizi de unutmayan Karaca, ardından Büyük Şehir İtfaiye Müdürlüğü’ndeki nöbetçi ekipleri de ziyaret etti. Tüm ziyaretlerde nöbetçi ekiplerin yeni yılını kutlayan Karaca, hediyeler takdim etti. Belediye Başkanı Alim Karaca, “Yılbaşı gecesinde vatandaşlarımızın güvenliği ve sağlığı için nöbette olan güvenlik güçlerine ziyaretler gerçekleştirdik. Afetler, yangınlar için önlem alan Büyükşehir İtfaiye ekipleri, yine kolluk kuvvetimiz olan zabıtalarımızı ziyaret ettik. Gidişat hakkında kendilerinden bilgiler aldık. Devlet Hastanesi yeni doğan servisinde çocuklarımızı unutmadık, hediyelerini takdim ettik. Huzur Evi’nde sevgili büyüklerimiz ile birlikte olduk. Bu vesile ile 2023 yılının başta ülkemiz ve Fethiye’miz olmak üzere tüm dünyaya barış, sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyor,  tüm vatandaşlarımızın yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.