Skip Navigation Links

Haber Detay


CHP’li vekiller ve Baro'dan Karaca’ya ziyaretler


CHP Muğla Milletvekilleri Mürsel Alban ve Burak Erbay, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı makamında ziyarette bulundular. Muğla Baro Başkanlığı görevine seçilen Levent Akgün de Karaca’yı ziyaret etti.

Milletvekilleri Mürsel Alban ve Burak Erbay, Fethiye’deki hizmetlere dikkat çekerek, Başkan Alim Karaca’nın Fethiye için gece gündüz çalıştığını söylediler. Alt ve üstyapısıyla Fethiye’nin modern bir kent olma konusunda kısa bir sürede aşama kaydettiğini belirten vekiller, Karaca’yı tebrik ettiler. Fethiye Belediyesi’ne gerçekleştirdiği ziyaret için Alban ve Erbay’a teşekkür eden Karaca, “Bizler Fethiye’miz için çalışıyoruz. Bugün vekillerimizi yanımızda görmekten mutluluk duyduk” dedi.

Milletvekillerinin gerçekleştirdiği ziyaretten sonra Muğla Baro Başkanlığı görevine seçilen Levent Akgün de Karaca’yı ziyaret etti. Karaca, Akgün’e yeni görevinde başarılar dilerken, “Baro temsilcileri ülkemiz için çok önemli bir konumdalar. Atatürk’ümüz diyor ki; ‘adalet gücü bağımsız olmayan bir milletin, devlet halinde varlığı kabul olunmaz’ Levent beye ve tüm avukatlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.