Ugan, “Eğitime Desteğimiz Sürecek”

Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri, yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Fatih Ugan’ı ziyaret ettiler.

Cumhuriyet İlkokulu müdürü Teslime Kara, öğretmen Ayfer Aylin Güner, öğrencileri Bukre Özerdem, Cennetim Ela Sertoğlu, Batuhan Akcan ve Mete Taban ile birlikte Fethiye Belediyesi Başkan Vekili Fatih Ugan’ı Başkanlık makamında ziyaret ettiler. Samimi ortamda geçen ziyarette öğrenciler vekil Ugan’a çeşitli sorular yöneltirken, okullarında oyun parkının eksik olduğunu dile getirip yapılmasını talep ettiler. Ellerinden gelen desteği vereceklerini söyleyen Fatih Ugan ziyaretle ilgili şunları söyledi, “2019-2020 eğitim öğretim yılının bütün öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılı bir yıl olmasını diliyorum. Biz belediye olarak bütün okulların arkasındayız. Eğitime verdiğimiz destek her zaman devam edecek. Öğrencilerimizin başarılı olması en büyük temennimizdir”.

Ziyaretin sonunda vekil Fatih Ugan öğrencilere kitap ve kalem hediye etti.