‘Milyonfest Fethiye’ Doludizgin Başladı

Fethiye Belediyesi ve Milyon Yapım işbirliğiyle düzenlenen, 28 sanatçının sahne alacağı MilyonFest Fethiye, İnlice Plajı’nda binlerce insanın katılımıyla başladı.

Yıl boyunca, Türkiye'nin dört bir yanında gerçekleştirdiği birçok büyük festivalde yüzbinlerce genci rock ve alternatif müziğin yıldızlarıyla buluşturan Milyon Yapım, bu kez Fethiye'nin İnlice Plajı'nda müzik ve eğlenceyi bir araya getirdi. 4 gün sürecek olan festivalde, binlerce insan uzun kuyruklar oluşturarak festival alanına giriş yaptı. 4 gün boyunca İnlice Plajı’nda misafir olacak olan festival tutkunları çadırlarını kurarak, konserler öncesi çeşitli etkinliklere katıldı.

MilyonFest Fethiye'nin ilk gününde Pislick Kedi, Eda Baba, Fuat, Pera, Umut Kuzey, Cem Adrian ve Mor ve Ötesi sahne aldı.

Festival boyunca Şebnem Ferah'tan Athena'ya, Duman'dan Pentagram'a, Selda Bağcan'dan Manga'ya birçok yıldız isim hayranlarıyla buluşacak. 5 Eylül Perşembe günü başlayan festival, 8 Eylül Pazar günü son bulacak.