30 Ağustos’a Fethiye’de Coşkulu Kutlama

30 Ağustos Zafer Bayramının 97. yıldönümü Fethiye coşkuyla kutlandı. Fethiye Özgecan Anıtı önünden yürüyüş ile başlayan kutlamalara Beşkaza Meydanındaki konser ile devam etti. Fetav Gençlik Korosunun seslendirdiği birbirinden güzel eserlerin ardından Fethiye Belediyesi Kültür Merkezi sanatçıları Adem Kazan, Aysun Karasaçlı, Mustafa Selçukoğlu, Ali Tunçoğlu sahne aldı.

Özgecan anıtından başlayan “zafer yürüyüşüne Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Fethiye Belediyesi Bando ekibinin marşlarıyla birlikte yürüyüşte kahramanlık marşları seslendirildi. Sahil bandı boyunca bulunan işletmeler de yürüyüş yapan vatandaşlara meşaleler ile eşlik ettiler.

Renkli görüntülerin ortaya çıktığı yürüyüşte Fethiye Belediye Başkan Alim Karaca vatandaşların fotoğraf isteklerini kırmadı. Türk bayrakları sallayarak yürüyen vatandaşların coşkusu görülmeye değerdi. Dev Türk bayrakları ve Atatürk posterlerinin de yer aldığı yürüyüşte vatandaşlar marşlara eşlik ettiler. Beşkaza Meydanında 10. Yıl marşıyla karşılanan vatandaşlar;  Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’ya görkemli kutlamalara için teşekkür ederek, uzun bir süreden sonra coşkulu bir şekilde 30 Ağustos’u kutluyoruz.”dediler.  Turistlerin katıldığı kutlamalarda Adem Kazan, Aysun Karasaçlı, Mustafa Selçukoğlu, Ali Tunçoğlu’nun seslendirdiği birbirinden güzel şarkılarla kutlama programı doruğa cıktı. Vatandaşlar yerinde duramazken bol bol oynayarak hem 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladılar hemde gönüllerince eğlendiler.