Başkan Karaca’dan, Çarşı’yla Birlikte Yangına Önlem

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Fethiye Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği’nin başlatmış olduğu ‘Ormanlık Yol Kenarlarına Dolu Su Bidonu Koyma’ etkinliğine katıldı.

Fethiye Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği, son zamanlarda artan orman yangınları sebebiyle, ormanlık alanların yol kenarlarına su bidonu koyma etkinliği düzenledi. Hisarönü, Kayaköy, Fethiye güzergahında gerçekleştirilen etkinliğe Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca da katıldı. Alim Karaca yapmış olduğu açıklamada “Geçen hafta büyük bir temizlik kampanyası yapmıştık. Birliktelik ve Fethiye’yi sahiplenme adına, Fethiye’de güzel şeyler oluyor. Ben bir Fenerbahçeli olarak Beşiktaşlı arkadaşlarımı her zaman takdir ediyorum. Kendileri hep böyle sosyal sorumluluk projelerine öncü oluyorlar. Yıllardır takip ediyorum ve kendilerini kutluyorum.” dedi.

Başkan Karaca, Fethiye Beşiktaşlı Taraftarlar Derneğine göstermiş oldukları hassasiyet için teşekkür ederek konuşmasını şu şekilde sürdürdü, “Biliyorsunuz Fethiye sadece Türkiye’nin değil dünyanın en güzel şehirlerinden bir tanesi. Fethiye’yi hep beraber korumak zorundayız. Ben katkılarından dolayı Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğlu’na ve tüm dernek üyelerine çok teşekkür ediyorum. Bu tür projelerin artmasını diliyorum.”

Katılımları için Başkan Karaca’ya teşekkür eden Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği Başkanı Özkan Torunoğulları, “Son zamanlarda yaşanan orman yangınlarından dolayı bir farkındalık yaratmak adına ormanlık alanlarda yol kenarlarına 50’şer metrelik arayla su bidonları bırakıyoruz. Bu su bidonları orman yangını anında bu su bidonları yangın çıktığında büyümeden söndürülmesi açısından çok önemlidir. Bunları koyduktan sonra Belediye Başkanımız Alim Karaca’dan rica edeceğiz, belli aralıklarla kontrol edilmesi için. Halkımızdan da bu suları lüzumsuz yere kullanmamalarını rica ediyorum. Başkanımız Alim Karaca’nın burada olmasından dolayı çok memnunum. Kendisi bir kez daha bu konularda ne kadar hassas olduğunu gösterdi. Buraya geldiği için kendisine çok teşekkür ediyorum ”dedi.