Başkan Karaca, Hükümlülerle Çevre Temizliği Yaptı

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Muğla’nın Fethiye İlçesinde denetimli serbestlikten yararlanan 60 hükümlü ile birlikte Samanlık Koyu ve çevresinde temizlik yaptı.

Başkan Karaca, Adalet Bakanlığınca başlatılan “Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi” kapsamında 60 hükümlü ile birlikte Samanlık Koyu ve Aksazlar Koyu’nda temizlik yaptı. Etkinliğe, Fethiye Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Kurtça Eker, İlçe Jandarma Komutanı Rüştü Şen, İlçe Emniyet Müdürü Emre Süel, Orman İşletme Müdürü Gürhan Zorlu, STK başkanları ve daire müdürleri de katıldı. Aksazlar ile Büyük Samanlık Koyu ve yol kenarlarında temizlik yapan 60 hükümlü ve katılım sağlayan protokol üyeleri, toplam 1,5 ton çöp topladı. Kamyonete yüklenen çöpler geri dönüşüme atıldı.

Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesiyle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Karaca, şunları söyledi; “Çevre kirliliği gibi konular bizim ortak sorunlarımız ve ortak hareket ederek çözülmesi gereken sorunlardır. Bu bölgelerin farklı kurumlarda olması bizim için fark etmiyor. Önemli olan Fethiye’nin sorunlarının ortak hareket edilerek çözülmesidir. Fethiye’yi hep beraber korumalıyız. Başta hükümlülerimiz olmak üzere katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum.”