Fethiye’ye Hollanda’dan Kardeş Şehir Projesi

Hollanda’nın Breda kenti belediye meclis üyesi ve genel sekreteri John Bakker Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’yı ziyaret etti.

Fethiye ile Brede proje bazlı “kardeş şehir” olması yolunda ilk adımlar atıldı. Özellikle bisiklet yolları, kooperatifler aracılığı çiçek üretimin sağlanması ve yeşil enerji ele alındı. Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Bolelli, Belediye Meclis üyesi Melek Gözde Gürsoy Hoşafçı’nın katıldığı toplantı projenin nasıl ilerleyeceği görüşüldü. Yapılacak olan toplantıların ardından kardeş şehir projenin hayata geçirilmesi, karşılıklı ticaret alışverişlerinin yapılması için iş insanı odaklı ziyaretlerin gerçekleştirilmesine karar verildi.