TURMEPA’dan Fethiye Belediyesi’ne Ziyaret

2006 yılından bu yana Fethiye Belediyesi ile işbirliği içerisinde çalışmalarını sürdüren Deniz Temiz Derneği-TURMEPA, Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli’yi ziyaret ederek, teşekkür plaketi verdi.

Deniz Temiz TURMEPA Fethiye Kıyı ve Deniz Merkezi adı altında, 2006 yılından bu yana yaptıkları çeşitli etkinliklerle ve eğitimlerle birçok başarıya imza atan Deniz Temiz Derneği Genel Müdürü Semiha Öztürk, beraberinde Eğitim ve İdari İşler Sorumlusu Ersin Özer, Fethiye Deniz Ticaret Odası Başkanı Şaban Arıkan ve Yardımcısı Onur Ugan, Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Deniz Temiz Derneği Genel Müdürü Semiha Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli’ye plaket verdi. Plaket için teşekkür eden Bolelli, yıllardır devam eden işbirliğinin daha da geliştirilmesini ve devam etmesini dileyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.