İncirköy’de Hafta Sonu Şenlik Var

21 Temmuz Pazar günü İncirköy’de Şenlik düzenlenecek

İncirköy Şenliğinin yapılacağı Çamlık mesire alanının temizliği Fethiye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yapılıyor. İncirköy Şenliğinde ünlü sanatçı Hakkı BULUT ve yöresel sanatçılar Gülhan ÖZ, Ahmet ERARSLAN ve Engin ÇATAL sahne alacak. Tüm halkımız davetlidir.

İncirköy Muhtarı Orhan ORHON: “15 yılda 3.sü gerçekleştirilecek olan bu şenliğimizi düzenli hale getirip, her yıl geleneksel hale getirilmesini amaçlıyoruz. Fethiye Belediye Başkanımız Alim KARACA’nın ve belediye personelinin gayretleri ile şenliğimiz için son hazırlıklarımızı tamamladık. Elimizde olmayan nedenlerden dolayı kültürel etkinliğimizi gerçekleştiremedik. Amacımız halkımızın keyif alacağı, eğleneceği bir şenlik gerçekleştirmek istiyoruz. Bütün Fethiyelileri davet ediyoruz. Fethiye Belediye Başkanı Alim KARACA’ya teşekkür ediyoruz.”dedi. Öte yandan mahallelerde düzenlenen etkinliklerde sahneye alacak olan sanatçılar, mahalle muhtarı ve mahalle halkından oluşan tertip komitesi tarafından seçiliyor.

Konser Programı

İncirköy Mahallesinde 21 temmuzda yapılacak olan şenlikler saat 12.00de başlayacak.  12.15 Çocuklar için robot gösterisi, 12.40 ney ve kaval dinletisi, 13.15 gitar dinletisi, 14.10 İncirköy Folklor ekibi gösterisi, 14.30 Hasan Adıgüzel konseri, 15.00 Fedans ekibi gösterisi, 15.30 Fethiye Belediyesi Bandosu konseri, 16.30 Engin Çatal Konseri, 17.00 Ahmet Erarslan konseri, 18.00 Gülhan Çatal Konseri 19.00 Hakkı Bulut Konseri