Zabıta Müdürlüğü’ne ‘iletişim’ konulu seminer.

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü personeline, Dr. Öğr. Üyesi Deniz Kader Şarlak tarafından ikili ilişkiler ve iletişim konulu eğitim semineri verildi.

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü personeline psikoloji alanında uzmanlık yapmış, Dr. Öğretim Üyesi Deniz Kader Şarlak tarafından iletişim, ikili ilişkiler, vatandaşla nasıl iletişim kurulması gerektiği ve kurum içerisindeki sosyal ilişkiler konularında eğitim semineri verildi. Zabıta Müdürü Aydın Avcı’nın da katıldığı seminerde, Zabıta Müdürlüğü personeli uygulama yapmak amacıyla kürsüye çıktı. Karşılıklı diyalog halinde, aldıkları eğitimi uygulayan zabıta personeli, çeşitli karşılaştırmalar yaparak, öğrendikleri bilgileri pekiştirdi. Önümüzdeki günlerde Fethiye Belediyesi personeline mevzuat ve iletişim konulu seminerler verilmeye devam edecek.