Başkan Karaca, “Fethiye Belediyesini aile ortamı içinde yöneteceğiz.”

Belediye Başkanımız Alim Karaca ve Başkan yardımcımız Sabri Oğuz Bolelli, sabah erken saatlerde Zabıta Müdürlüğü personeli ve Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü personeli ile kahvaltıda bir araya geldi.

İnsan Kaynakları Müdürü Mustafa Mesut Doğan, Zabıta Müdürü Aydın Avcı ve Çevre Koruma Kontrol Müdürü Selver Hatice Kabak’ın da katıldığı kahvaltıda personeli ile tek tek tokalaşan Başkan Karaca, kahvaltı sonrası yaptığı konuşmada şunları söyledi, “Bizler hiç kimseye karşı önyargılı değiliz. Seçimlerden önce neler konuşulduğunu ben çok iyi biliyorum. Sizlere gelip ben belediye başkanı olduğumda belediyede bir kişi bırakmayacağımı söylediler. Ama benim yapımda bu yok. Ben sizden önce de birçok birimde ve şantiyede toplantı yaptım. Onlara da aynı şeyi söyledim. Daha önce Belediye Başkanlığı yaptığım dönemde çalışan hiçbir personelimi siyasi görüşü ne olursa olsun işten çıkarmadım. Benim 3 şartım var. Birincisi Fethiye de yaşayan vatandaşıma iyi davranmanız ve en iyi şekilde hizmet etmeniz. 158 bin kişinin dini, mezhebi, siyasi görüşü beni ilgilendirmez. Halkım beni seçtiyse ben onlara en iyi şekilde hizmet etmekle görevliyim. Ama tek başıma değil personelimle birlikte. İkincisi verdiğim görevleri en iyi şekilde yapmanız, üçüncüsü ise akçeli işlere karışmamanızdır. Bir kişinin akçeli işlere karıştığını görürsem kademesi ne olursa olsun yolumu ayırırım. Biz Fethiye Belediyesini bir aile ortamı içinde hep birlikte yöneteceğiz.

Karaca, “Belediye başkanları misafirdir.”

Personeli ile birlikte sorunları ikili diyaloglarla çözeceklerinin altını çizen Başkan Karaca, konuşmasına şu şekilde devam etti, “Ben sizleri kaybetme derdinde değil, kazanma derdindeyim. Alim başkana hiç kimse yasadışı iş yaptıramaz. Ben hiçbir zaman personelimi yakmam. Daha önce başkanlık yaptığım dönemde de personelimi yakmadım. Onlara her zaman şunu söyledim, ‘Belediye başkanları misafirdir’. Benden önce kaç tane belediye başkanı gelip geçti. Benim bir hedefim var. Ben halkım beni seçerse iki dönem başkanlık yapmak istiyorum. İki dönem sonra ben giderim fakat sizler burada kalıcısınız. Çıktığımız bu yolda Allah bizleri utandırmasın.”