Başkan Karaca’dan personele, “Vatandaşı memnun edin”

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, beraberinde Başkan Yardımcıları Sabri Oğuz Bolelli ile birlikte Mezarlıklar Müdürlüğü’nde, sabah erken saatlerde personel ile bir araya geldi. İşini iyi yapan, akçeli işlere karışmayan ve vatandaşı memnun eden personel ile çalışmaya devam edeceklerini belirten Karaca, “Biz siyasi ayrım yapmayız” dedi.

Başkan Karaca, sabah erken saatlerde, mesai öncesi Mezarlıklar Müdürlüğü personeliyle bir araya geldi. Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli ve İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Mesut Doğan da kahvaltıda yer aldı. Personeli ile tek tek el sıkışan Başkan Karaca, önümüzdeki süreçte önemli hizmetler gerçekleştireceklerini ifade etti. Karaca, “İşini iyi yapan arkadaşlarımızla yolumuza devam ediyoruz. Bakın sizler de çalışıyorsunuz. 5 yıllık süreçte vatandaşlarımızı kesinlikle üzmeden, görevimizi en iyi şekilde yaparak sürdüreceğiz” dedi. Personeller ise, Başkan Karaca ile bir arada olmaktan duydukları memnuniyeti ifade ettiler. Halk gününü Cuma günü öğleden sonraya aldıklarını belirten Karaca, “Vatandaşlarımızla buluşurken, işlerimizi de takip etmeliyiz. Fethiye Belediyesi olarak çalışmalarımız mahallelerimizde sürüyor” dedi. Başkan Karaca, personeli ile bir araya gelmeye devam edecek.